Rövid idő alatt számos helyre kell eljuttatnom kérdéseimet. Szeretném, ha az időmet inkább a szakdolgozatomra fordíthatnám, mint magára a kérdőíveztetésre.

Szakdolgozati kutatás UniPoll kérdőívekkel

Minden szakdolgozat, mint minden más tudományos munka alapja a kutatás. Az önálló vagy saját kutatás - más néven primer kutatás - alapja a saját adatgyűjtés (szemben a szekunder kutatással, ahol mások által gyűjtött, számlált, mért adatokat összegzünk). A saját adatgyűjtés nagyban növeli szakdolgozatunk minőségét, amennyiben megfelel a tudományos kutatás minden kritériumának és megfelelő számú mintával dolgozunk (minél több válaszadóval). Papír kérdőívekkel, minél több válaszadónk van, annál nehezebb a kitöltött kérdőíveket valamilyen formában gépre vinni. Ez a "digitalizálás" egyfelől komoly hibaforrás, másfelől időigényes feladat. Az adatok összegzése csak ezután kezdődhet meg.

Az UniPoll teljeskörű megoldást kínál: Segít a nagyszámú válaszoló elérésétől, a válaszok begyűjtésén át, a válaszok összegzéséig. Az UniPoll egyszerűen megszerkeszthető kérdőíveket kínál, melyek közösségi oldalakon vagy közvetlenül e-mail útján közzétehetők, a válaszokból pedig automatikusan riport készül. Ha mélyebb összefüggések elemzésére van szüksége, a válaszok, a válaszok rendezett formában, egy Excel táblázatban lekérhetőek.

CÍMKÉK: szakdolgozat diplomamunka disszertáció évközi feladat kutatómunka
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni További információ ELFOGADÁS